Til køberen

At lede efter bolig er både spænnende og engagerende. Måske søger man på internettet og i forskellige aviser få at få en idé om vilket udbud og prisleje der gælder i de områder man er intresseret i. Når du er kommet så langt er det tid til at gå på visning. På visningen findes der en boligbeskrivning mægler og sælger har udformet. Ta dig god tid og stil spørgsmål. Mægleren er der for dig, og ingen spørgsmål er ”dumme”, hvis vi ikke kan svare på dine spørgsmål med det samme, finder vi ud af svaret og vender tilbage til dig.

Gennem os eller din bank kan du få hjælp med at regne ud hvor meget du har råd til at betale for en ny bolig. Udfra den kalkyl kan du søge låneløfte fra banken, så du ved om du kan få lån til den bolig du bestemmer dig for.

Hvis der er flere personer der er intresseret i den samme bolig kan der blive budgivning. Der findes både åben og lukket budgivning. Iden åbne, som er den mest almindelige, gives budene løbende og åbent til mægleren således at spekulanterne kan byde over hinanden. I en lukket budgivning får spekulanterne en given tid til at komme med et skriftligt og lukket bud. En budgivning kan være medrykkende. Derfor er det vigtigt at du kender din øvre øonomiske grænse allerede inden du giver dig ind i en budgivning. Tænk på at det er sælger og ikke mægler der afgør vem som blir køber.

Mægler der holder i visningen oplyser om de eventuelle fejl og brister som sælger har oplyst og eventuelle egne iaktagelser. Du har alligevel altid som køber en stadfæstet undersøgelsespligt, som indebær at du ikke kan kræve erstatning i efterhånd for fejl der burde have fremkommet ved besiktning. Hvis du ikke selv har de kundskaber der kræve

Kontakta os

Staffanstorp

Bråhögsplatsen 5
046 – 25 75 75

Skurup

Lilla Torggatan 9c
0411 – 244 800

Malmö

Kronborgsvägen 20
040 – 21 81 81